• Hey Hasan,


    I have implemented the payment module for my shop. It is based on a module provided by the payment company .


    Everything went well, BUT


    when we activate multisafepay in the admin, the user gets a blank page before selecting payment mode.(step2)


    The responsible file is chekout.php


    We get no error mail or errordisplay


    What could be the problem?


    Kind regards,


    Mike

  • Hi Mike,


    First step: Look in the logfiles /core/logs/ if there is any error message
    Second step: Look if there is a mail with an error message.
    Third step: Insert into the application_top.php this:

    PHP
    1. error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);


    Is there any error you can post?


    If not try to locate the error by comment out some of the module programming lines...


    Greets


    Franky

  • Hi Franky,



    No entry in log file, no orror, just white screen.


    When i shut down multisafepay, which works fine in the admin part, and activate for example paypal, it works fine.


    After adding the code in , no error on screen or in email.



    I'll restart coding and keep you up to date.

  • Hi tomale,


    comment out some of the lines of your module with:

    PHP
    1. /* */


    to locate the error


    Most times it is a class path that is not working like require, require_once.


    Greetings


    Franky

  • blank page mean always an php error, so add

    PHP
    1. error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);

    after

    PHP
    1. SEQ_SECURE_SESSION();

    in the

    Quote

    core/application_top.php

    so you'll get an error, which we need.

  • @ Tomale


    Any progress on the MSP module?
    i'm also just about to have a look at it how to get it functioning.


    Groet,


    MArco